BUSINESSCLUB SC HEERENVEEN

GEO2MEET heeft zich aangesloten bij de businessclub van sc Heerenveen. Volgens Jeannette van der Wiel hebben het bedrijf uit Leek en de voetbalclub een mooie overeenkomst: mensen samenbrengen door een gemeenschappelijke passie. GEO2MEET doet dat in de geosector, terwijl sc Heerenveen voetballiefhebbers bij elkaar weet te krijgen. "Heerenveen verbindt mensen uit Nederland in het algemeen en Fryslân in het bijzonder.

VERBINDT MENSEN

Volgens Van der Wiel hebben de partijen nog iets gemeen: ze willen mensen vooruit helpen en met elkaar verbinden. "sc Heerenveen is een ambitieuze club met oog voor talent. GEO2MEET is de verbindende schakel tussen trainees en leerbedrijven. Wij leiden onze trainees op tot betrouwbare en professionele geo-experts.

GEO2MEET heeft zich aangesloten bij OSSH onder het motto van sc Heerenveen: "Verbindt mensen." Jeannette van der Wiel benadrukt de mooie overeenkomst tussen het bedrijf uit Leek en de voetbalclub, waarbij beide partijen mensen samenbrengen via een gedeelde passie.

Terwijl GEO2MEET dit doet in de geosector, brengt sc Heerenveen voetballiefhebbers bijeen. Van der Wiel wijst op de rol van Heerenveen in het verbinden van mensen uit Nederland en specifiek Fryslân, en merkt op dat beide partijen ook een streven delen om mensen te ondersteunen en met elkaar te verbinden. Ze beschrijft sc Heerenveen als een ambitieuze club met aandacht voor talent, terwijl GEO2MEET fungeert als de brug tussen trainees en leerbedrijven, waarbij ze trainees opleiden tot betrouwbare en professionele geo-experts.

ONZE LEERBEDRIJVEN

Lycens
Provincie Groningen
UWV
Gasuni-1
SBB-1
RPS
SC Heerenveen
Gemeente Leeuwarden
Het Noorden Werkt Door
gemeente Tynaarlo
Gemeente Noard East Fryslan
Dordrecht
Kragten
Provincie Zuid Holland
GEOMAAT
L2 Maatvoering
GIN
Kansrijkberoep
Leerwerkloket
Stichting Geo Innovatie
Drechtsteden
Fryslan Werkt
Gemeente Midden Drenthe

BRENG JOUW TOEKOMST IN KAART MET GEO2MEET

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GEO2MEET voor u kan betekenen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
 
GEO2MEET B.V.
Hoge Traan 22-F
9351 VV Leek