WORD TRAINEE BIJ GEO2MEET

De vraag naar medewerkers in de geo-sector is de afgelopen jaren enorm toegenomen en zal de komende jaren alleen maar blijven stijgen. Dit komt door de vele uitdagingen waarmee ons land te maken heeft. Er moet meer en beter rekening worden gehouden met het milieu en het klimaat. Onze natuur moet hersteld worden, de kwaliteit van het water verbeterd en de uitstoot van broeikasgassen verminderd. We moeten ervoor zorgen dat de aarde niet wordt uitgeput, zodat toekomstige generaties er ook nog van kunnen genieten. Bovendien kampt Nederland met een enorm tekort aan woningen en is ons verouderde wegen- en waternetwerk aan vervanging toe. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft GEO2MEET een speciaal loopbaanontwikkelingsplan ontwikkeld in de vorm van traineeships.

 

TRAINEESHIPS

GEO2MEET biedt MBO-traineeships aan waarmee je als trainee wordt opgeleid tot deskundig medewerker in de geo-sector. De opleiding is een MBO 4 opleiding en is branche-erkend met een civiel effect. Dit betekent dat jouw opleiding niet alleen relevant is voor werkgevers, maar ook algemeen erkend en gewaardeerd wordt, wat jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Tijdens het traineeship worden de opleidingen gegeven door vakbekwame docenten uit het werkveld. Wanneer je kiest voor het traineeship bij GEO2MEET, kom je voor minimaal één jaar in vaste dienst bij GEO2MEET. Je wordt geplaatst bij een erkend leerbedrijf in de geo-sector om hier praktijkervaring op te doen. Na deze periode heeft het leerbedrijf de mogelijkheid om jou als trainee in dienst te nemen. Het traineeship is niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor zij-instromers en mensen die een carrièreswitch willen maken.

Bij GEO2MEET krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de geo-sector, terwijl je je professionele vaardigheden en kennis verder ontwikkelt in een stimulerende en ondersteunende leeromgeving.

VOORDELEN VAN GEO2MEET TRAINEESHIPS

■  De MBO 4 opleiding is erkend binnen de branche en heeft een civiel effect, wat betekent dat je diploma breed geaccepteerd wordt binnen de geo-sector.

■  Tijdens je traineeship ben je minimaal één jaar in vaste dienst bij GEO2MEET, wat zorgt voor stabiliteit en zekerheid.

■  Je doet waardevolle praktijkervaring op bij een erkend leerbedrijf in de geo-sector, wat je kennis en vaardigheden aanzienlijk versterkt.

■  Na afronding van het traineeship heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij het leerbedrijf wanneer zij jou willen overnemen.

■  Het traineeship is toegankelijk voor jongeren, zij-instromers en mensen die een carrièreswitch willen maken.

TRAINEESHIPS

Meer Informatie
Meer Informatie
Meer Informatie
Meer Informatie

INTERESSE?
Neem vandaag nog contact met ons op.

VERHALEN VAN BINNENUIT

In de serie 'Verhalen van binnenuit' worden ervaringen gedeeld van trainees die hun persoonlijke inzichten delen over het verloop van een traineeship. Door middel van hun verhalen komen onderwerpen aan bod zoals de motivaties achter de keuze voor een traineeship, het verloop van het proces en belangrijke overwegingen die ze tegenkomen tijdens hun traject. Niemand anders kan zo'n diepgaand inzicht geven in dit proces dan degenen die het zelf hebben meegemaakt of ervaren.

 

ONZE LEERBEDRIJVEN

Lycens
Provincie Groningen
UWV
Gasuni-1
SBB-1
RPS
SC Heerenveen
Gemeente Leeuwarden
Het Noorden Werkt Door
gemeente Tynaarlo
Gemeente Noard East Fryslan
Dordrecht
Kragten
Provincie Zuid Holland
GEOMAAT
L2 Maatvoering
GIN
Kansrijkberoep
Leerwerkloket
Stichting Geo Innovatie
Drechtsteden
Fryslan Werkt
Gemeente Midden Drenthe

BRENG JOUW TOEKOMST IN KAART MET GEO2MEET

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GEO2MEET voor u kan betekenen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
 
GEO2MEET B.V.
Hoge Traan 22-F
9351 VV Leek