MAJD

TRAINEESHIP MEDEWERKER GEO, DATA & DESIGN
Dik twee jaar geleden is Majd vanuit Syrië naar Nederland gekomen en is gaan wonen in de mooie stad Dordrecht. Het eerste doel van Majd was om de Nederlandse taal te leren door een taalcursus te volgen en door als fietskoerier aan het werk te gaan.Van origine is Majd een IT-ontwerper met een achtergrond in grafisch design. Hij was op zoek naar een uitdagende en lonende kans om zijn vaardigheden en passie voor data en design te gebruiken om intuïtieve en visueel aantrekkelijke digitale data te creëren in een dynamisch werkveld.

HET VERHAAL VAN MAJD

Via Baanbrekend Drechtsteden ben ik aanraking gekomen met het traineeship Medewerker Geo, Data & Design. Dit traineeship sprak mij direct aan, aangezien ik dan weer zou kunnen werken vanuit de ervaring die ik eerder heb opgedaan als IT-ontwerper en me daarnaast ook nog verder kan ontwikkelen binnen de interessante geo-branche. Op een zo efficiënt mogelijke manier data verwerken en daarnaast aan uiteenlopende vraagstukken en projecten werken is wat ik leuk vind. Aangezien ik creatief en leergierig ben en het visualiseren van data boeiend vind, past het traineetraject mij erg goed!

Ik ben leergierig en vind het belangrijk om mij verder te ontwikkelen. De eerste modules welke ik heb gevolgd van het traineeship waren onder andere gericht op het kennismaken met het vakgebied. Wel zo handig, want er komen heel wat vaktermen voorbij. Daarnaast was het fijn om met enige nieuwe kennis aan te komen bij mijn leerbedrijf. De docenten zijn vriendelijk, zijn duidelijk en zijn bereid om te helpen.

Twee weken geleden mocht Majd van start gaan bij zijn leerbedrijf @Provincie Zuid-Holland onder begeleiding van Jeroen Muller in het team Geo. Binnen de provincie wordt gewerkt aan belangrijke opgaves en de provincie brengt Zuid-Holland op zoveel mogelijke manieren in kaart.

Het is super dat ik binnen 2,5 jaar in Nederland al zo’n mooie kans krijg door GEO2MEET bij de Provincie Zuid-Holland. De eerste geweldige kans om in een Nederlandse omgeving op zowel persoonlijk vlak als zakelijk te groeien en mij te kunnen ontwikkelen! Hier ben ik erg dankbaar voor!

Ik heb ontzettend veel zin in de komende periode en hoop dat ik nog veel mag gaan leren. Ook op persoonlijk vlak wil ik graag groeien en hoop ik voor de toekomst op een vaste baan binnen de boeiende geo-branche! En wie weet wel bij mijn leerbedrijf.

INTERESSE?
Neem vandaag nog contact met ons op.

OPBOUW TRAINEESHIP

Je volgt 15 klassikale lesdagen en besteedt 8 uur per week aan zelfstudie. Daarnaast doe je een jaar praktijkervaring op bij een Geo-leerbedrijf. Tijdens dit traineeship volg je 15 modules, waarin je onder andere leert over:

  • De verschillende werkzaamheden en functies in het werkveld van Geo
  • Data inwinnen en verzamelen in Geodesie
  • Geografische informatiesystemen (GIS)
  • Basisregistratiesystemen zoals BGT, BAG, BRO, BOR en DSO
  • Softwareprogramma's zoals QGIS, ArcGIS en FME

NIVEAU
MBO

TIJDSDUUR
1 jaar

RESULTAAT
Je kunt als geo-medewerker aan de slag. Ook kun je doorstromen naar de verkorte deeltijdopleiding Vakexpert Geo, Data & Design.

AANMELDPROCEDURE
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Vervolgens nodigen wij je uit voor een gesprek om kennis te maken. En gaan we op zoek naar het leerbedrijf die het beste bij jou past.

ONZE LEERBEDRIJVEN

Lycens
Provincie Groningen
UWV
Gasuni-1
SBB-1
RPS
SC Heerenveen
Gemeente Leeuwarden
Het Noorden Werkt Door
gemeente Tynaarlo
Gemeente Noard East Fryslan
Dordrecht
Kragten
Provincie Zuid Holland
GEOMAAT
L2 Maatvoering
GIN
Kansrijkberoep
Leerwerkloket
Stichting Geo Innovatie
Drechtsteden
Fryslan Werkt
Gemeente Midden Drenthe

BRENG JOUW TOEKOMST IN KAART MET GEO2MEET

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GEO2MEET voor u kan betekenen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
 
GEO2MEET B.V.
Hoge Traan 22-F
9351 VV Leek