IKAR EN GIJS

TRAINEESHIP MEDEWERKER GEO, DATA & DESIGN
Een aantal maanden geleden begonnen Ikar en Gijs met hun praktijkopleiding bij Gemeente Leeuwarden. Daar zijn ze actief bezig met de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), waarbij ze mutatiesignalen verwerken voor Leeuwarden en de Waddeneilanden. Daarnaast helpen ze met het maken van routebeschrijvingen voor een kerkhof, die ze visualiseren met behulp van QGIS.

HET VERHAAL VAN IKAR EN GIJS

Ze zijn erg tevreden met hun ervaring bij Gemeente Leeuwarden. Wat maakt deze plek zo geschikt om te leren en te groeien? "Het is hier heel inspirerend, er wordt op hoog niveau samengewerkt en er zijn tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen," vertellen ze. "We krijgen ook de kans om mee te kijken met collega's die aan andere projecten werken, zoals GIS-analyses, en met verschillende afdelingen samen te werken. Zo ontdekken we wat ons interesseert en leren we daar ook van!" Dat Gemeente Leeuwarden tevreden is met hun inzet blijkt wel uit het feit dat hun opleidingsperiode is verlengd onder leiding van Rienk Kuipers.

Ook het traineeship Medewerker Geo, Data & Design bevalt Ikar en Gijs nog steeds enorm. "De modules sluiten goed aan bij onze praktijkervaring en zijn uitdagend. Het draagt echt bij aan onze groei en het is prettig om op diverse gebieden te worden opgeleid.

INTERESSE?
Neem vandaag nog contact met ons op.

OPBOUW TRAINEESHIP

Je volgt 15 klassikale lesdagen en besteedt 8 uur per week aan zelfstudie. Daarnaast doe je een jaar praktijkervaring op bij een Geo-leerbedrijf. Tijdens dit traineeship volg je 15 modules, waarin je onder andere leert over:

  • De verschillende werkzaamheden en functies in het werkveld van Geo
  • Data inwinnen en verzamelen in Geodesie
  • Geografische informatiesystemen (GIS)
  • Basisregistratiesystemen zoals BGT, BAG, BRO, BOR en DSO
  • Softwareprogramma's zoals QGIS, ArcGIS en FME

NIVEAU
MBO

TIJDSDUUR
1 jaar

RESULTAAT
Je kunt als geo-medewerker aan de slag. Ook kun je doorstromen naar de verkorte deeltijdopleiding Vakexpert Geo, Data & Design.

AANMELDPROCEDURE
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Vervolgens nodigen wij je uit voor een gesprek om kennis te maken. En gaan we op zoek naar het leerbedrijf die het beste bij jou past.

ONZE LEERBEDRIJVEN

Lycens
Provincie Groningen
UWV
Gasuni-1
SBB-1
RPS
SC Heerenveen
Gemeente Leeuwarden
Het Noorden Werkt Door
gemeente Tynaarlo
Gemeente Noard East Fryslan
Dordrecht
Kragten
Provincie Zuid Holland
GEOMAAT
L2 Maatvoering
GIN
Kansrijkberoep
Leerwerkloket
Stichting Geo Innovatie
Drechtsteden
Fryslan Werkt
Gemeente Midden Drenthe

BRENG JOUW TOEKOMST IN KAART MET GEO2MEET

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GEO2MEET voor u kan betekenen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
 
GEO2MEET B.V.
Hoge Traan 22-F
9351 VV Leek