ANDREEA

TRAINEESHIP MEDEWERKER GEO, DATA & DESIGN
Ik besloot het traineeship bij GEO2MEET te volgen vanwege de kans om mijn kennis en vaardigheden in landmeten op te frissen en uit te breiden. De mix van praktijkervaring en cursussen sprak me vooral aan omdat het me zou helpen integreren in Nederland, mijn nieuwe thuisland. Mijn keuze voor GEO2MEET was gebaseerd op mijn verlangen naar professionele groei en specifiek ontwikkeling in het vakgebied van landmeten hier. De ondersteunende omgeving bij GEO2MEET speelde ook een grote rol in mijn beslissing.

HET VERHAAL VAN ANDREEA

Momenteel volg ik een uitgebreid traineeship in landmeten via GEO2MEET en werk ik bij Kragten, een ingenieursbureau. Mijn werk omvat zowel veldwerk als kantoorwerk. Eerder was ik in Nederland om geld te verdienen voor een stage na mijn opleiding Geodesie in Roemenië. Maar door de Covid-19 pandemie besloot ik langer te blijven en me te concentreren op het leren van de Nederlandse taal en cultuur.

Wat ik het leukst vind aan het traineeship is de variatie in mijn werkzaamheden, van binnen naar buiten werken en helpen bij diverse metingen. Soms is het uitdagend om nieuwe technische termen te leren, maar dat hoort bij mijn leerproces.

Na het traineeship wil ik mijn carrière in landmeten voortzetten, mogelijk bij een bedrijf waar ik verder kan groeien en mijn vaardigheden kan blijven ontwikkelen. Ik zou aanraden om open te staan voor de mogelijkheden die een traineeship biedt, het is een waardevolle manier om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te verbeteren in een ondersteunende omgeving. Mijn dank gaat uit naar iedereen bij GEO2MEET voor hun steun en vertrouwen, dit traineeship heeft niet alleen mijn professionele ontwikkeling geholpen, maar heeft ook bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en integratie in Nederland.

INTERESSE?
Neem vandaag nog contact met ons op.

OPBOUW TRAINEESHIP

Je volgt 15 klassikale lesdagen en besteedt 8 uur per week aan zelfstudie. Daarnaast doe je een jaar praktijkervaring op bij een Geo-leerbedrijf. Tijdens dit traineeship volg je 15 modules, waarin je onder andere leert over:

  • De verschillende werkzaamheden en functies in het werkveld van Geo
  • Data inwinnen en verzamelen in Geodesie
  • Geografische informatiesystemen (GIS)
  • Basisregistratiesystemen zoals BGT, BAG, BRO, BOR en DSO
  • Softwareprogramma's zoals QGIS, ArcGIS en FME

NIVEAU
MBO

TIJDSDUUR
1 jaar

RESULTAAT
Je kunt als geo-medewerker aan de slag. Ook kun je doorstromen naar de verkorte deeltijdopleiding Vakexpert Geo, Data & Design.

AANMELDPROCEDURE
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Vervolgens nodigen wij je uit voor een gesprek om kennis te maken. En gaan we op zoek naar het leerbedrijf die het beste bij jou past.

ONZE LEERBEDRIJVEN

Lycens
Provincie Groningen
UWV
Gasuni-1
SBB-1
RPS
SC Heerenveen
Gemeente Leeuwarden
Het Noorden Werkt Door
gemeente Tynaarlo
Gemeente Noard East Fryslan
Dordrecht
Kragten
Provincie Zuid Holland
GEOMAAT
L2 Maatvoering
GIN
Kansrijkberoep
Leerwerkloket
Stichting Geo Innovatie
Drechtsteden
Fryslan Werkt
Gemeente Midden Drenthe

BRENG JOUW TOEKOMST IN KAART MET GEO2MEET

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GEO2MEET voor u kan betekenen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
 
GEO2MEET B.V.
Hoge Traan 22-F
9351 VV Leek